Logg inn.
Menu
 
LYD
LYS

Vi har nylig underskrevet kontrakt på en Stagepartner Freestage XXL trailerscene. Dette blir den største trailerscenen i Nord-Norge, og vi gleder oss veldig til å ta den i bruk sommeren 2015.

Stagepartner

Scenen har vært brukt på VG Lista turnèen over flere år, og har vist seg å være en kostnadseffektiv måte å få en stor festivalscene på. 

Med et gulvareal på 130kvm, en totalhøyde på 10 meter, samt en løftekapasitet på 13 000 Kg er dette stort nok for de fleste festivaler i vår landsdel. I tillegg til 130 kvm scenegulv, har vi mulighet for å bygge ut sidescener på 24 kvadrameter (6x4) pr. side, med takoverbygg. 

Scenekonstruksjonen passer perfekt til oss i nord, med tanke på høy vindkapasitet uten å måtte skaffe til veie ekstern ballast eller sikring.

Fire teknikere fra oss kan sette opp scenen uten hjelp på noen timer, kontra vanlige ground support scener som trenger en hel dag til oppsett, selv med 6-10 riggehjelp fra arrangør.

Mål:
- Bredde: 13 meter
- Dybde: 10 meter
- Høyde scenegulv: 1.3 - 1.9 meter
- Totalhøyde: 10 meter
- Takhøyde innvendig: 7 meter
- 9 tonn løftekapasitet i tak
- 2 tonn løftekapasitet på hver PA vinge

Vi gleder oss!I mai flyttet vi en del av virksomheten vår fra Vadsø, til Alta. Dette for å gi en bedre dekning av tilbudet vårt for vestfylket. Vi vil selvfølgelig fortsette å tilby våre tjenester fra lageret vårt i Vadsø også.

Lageret ligger sentralt til i Bukta midt imellom havna og Alta lufthavn. Her disponerer vi et stort areal, med tre lastebilramper, en lastegarasje for to varebiler samt kontorlokaler.

Adressen dit er Betongveien 15.

Det vil i fremtiden være muligheter for å gjøre mindre preproduksjoner hos oss. 

Vi har nå stasjonert lastebilparken, mobilscenen og hoveddelen av produksjonsgjengen i Alta, og ser på å ansette flere i tilknytning avdelingen.

Samtidig som vi ruster opp i Alta, vil vi fortsatt tilby alle våre tjenester i Vadsø også. Vi er godt i gang med opprustning av utstyr og personell i øst også.

Vi føler allerede at vi er tatt godt imot i Alta, og ser frem til flere oppdrag i nærmiljøet her. Vi er klare for både store og små oppdrag, det er bare å ta kontakt.
Vi jobber med våre nye nettsider.


Nytt innhold vil være på plass ila. første halvdel av desember. Imens kan dere nyte dette bildet av Andreas som sier seg ferdig med opprigg til Grenseløsfestivalen 2014.


Nyere innlegg
Siste bilder
Skarvenfestivalen 2018Chrisfestivalen 2018
BeskánLuossaRock 2018Chrisfestivalen 2017
Borealis Vinterfestival 2017Alta Soul og Blues 2017
VALY.no@Instagram
@valy.no
Varangerlyd.no